Gülen Üstünel Anaokulu
Gayrettepe Mah. Göneneoğlu Cad. No10 BEŞİKTAŞ/İSTANBUL

VİZYON

Bireysel farklılıkları benimseyerek, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, geleceğe güvenle bakan, öz kültürünü tanıyan, koruyan, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve sportif etkinliklerde kendini ifade edebilen, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

• Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzeyini benimseyen kendine güvenli;çevresine saygılı; yaratıcı, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. • Yaşayarak, görerek, deneyerek öğrenmelerinin kalıcılığını sağlamak. • Serbest zaman etkinliği ile planlı çalışma ve kararlarını hayata geçirme becerisini kazandırmak. • Sosyal etkinliklerle, çocukların bilgi beceri ve görgülerini arttırmak. • Okul-Aile işbirliğini sağlamak ve ailelerin eğitim sürecine dahil edilmesiyle eğitimi sürekli ve etkin hale getirmek. • Gezi, gözlem ve deneylerle çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak. • Çocukların beden, zihin, duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak ilköğretime hazırlamak. • Çocuklarımızı anne ve babalarla birlikte yetiştirdiğimiz hiç unutulmamalıdır. Aile ile işbirliği kesin ilkelerimizin başında gelmektedir.

Otopark:1
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş