Okulumuzun Tarihçesi

Gülen Üstünel Anaokulu, 2010 yılında Okul Öncesi Genel Müdürlüğü'nün yönetiminde, İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmıştır. Arsası Sayın İsmet YILDIRIM tarafında bağışlanmıştır. İsim hakkı bağışçısı Sayın Gülen ÜSTÜNEL ismini alarak 2011 Eylül ayında 3-6 yaş çocuklarına yönelik 5 sınıfla eğitime başlamıştır.

     Gülen Üstünel Anaokulu 36-72 ay grubundaki çocukların gelişim düzeylerine ve bireysel özelliklerine uygun,  zengin ve uyarıcı çevre olanakları sağlayan; onların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönlerden gelişimlerini destekleyen; toplumun kültürel değerleri doğrultusunda en iyi biçimde yönlendiren ve onları ilköğretime hazırlayan; temel eğitim bütünlüğü içinde yer alan bir eğitim kurumudur.

        Okulumuz her yaş grubunun gelişim özelliklerini göz önünde bulundurarak 3 ayrı eğitim programı uygulamaktadır. Bu programlar doğrultusunda soru sorma, keşfetme, araştırma, gözlem yapma, problem çözme gibi becerilere sahip çocukları yetiştirme amacı taşımaktadır. Program dahilinde geziler, tiyatro, film gösterileri, masal günleri ve değişik partiler yapılıp, tüm yaş gruplarımızda satranç, bilgisayar, halk oyunları, modern dans, drama, resim, müzik, beden eğitimi, Japonca, İngilizce gibi beceri geliştirme programları ek olarak uygulanmaktadır. Oynayarak, eğlenerek, gezerek öğrenen öğrencilerimiz 6 yaş sonunda okulumuzun cübbesini giydikleri bir törenle mezun olurlar.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi